emma

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ideálny muž

myslím, že v jednom sa zhodneme všetci - neexistuje...

    V nedávnom rozhovore ( fakt čudnom - snáď nás nikto nepočúval ) s kamarátom sme sa na tom zhodli...Tak ako neexistuje ideálna žena, tak neexistuje ideálny muž. A to je škoda.

Po hodinke preberania tejto témy zpredu, zozadu, zboku, zhora, zdola...sme ho  vymysleli... Instantného, granulovaného - zaleješ horúcou, nie však vriacou vodou a 24hodín si vlastníkom toho naj...chlapa/ženy na svete. Samozrejme pre teba. Keď ho budete zalievať, musíte totiž myslieť na to, aký by ma l byť a to sa samozrejme prenesie do podoby vášho "muža". Má to však jeden háčik...vlastne dosť brutálny hák - vyrieši sa tým vôbec niečo? Samota? Osamelosť? Alebo nebodaj láska? V duchu ma napadla otázka - nahlas som to nepovedala - potrebuje vôbec niekto pri sebe bezchybného ideálneho chlapa? Nebola by to nuda? Ale keďže ho ešte nikto nenašiel, nemôžem potvrdiť...

Myslím, že taká 24hodinová skúška by bodla...

Doporučená cena 1099,-

Cha.

   

free | stály odkaz

Komentáre

  1. emma
    jakže neexistuje? to ešte nepoznáš mňa,xixi
    publikované: 19.05.2006 22:15:51 | autor: percy0 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nenudí
    sa azda ten, kto má nudu v sebe? ono, čakať, že ma niekto zabaví, by bolo pomerne pohodlné. zároveň však zúfalo neslobodné :-)
    publikované: 20.12.2007 20:11:49 | autor: intwist (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014